ابزارهای بادی مانند بکس بادی برای شروع عملکرد خود به فشار یا جریان هوای مشخصی نیاز دارند که توسط کمپرسور هوا تأمین میشود. به همین دلیل میتوان گفت بهرهوری، کارایی، میزان مصرف انرژی و سایر پارامترهای بکس بادی تا حد زیادی به ویژگیهای کمپرسور بستگی داشته و عملاً کیفیت این ابزار، وامدار انتخاب صحیح کمپرسور خواهد بود. از این رو و به جهت اهمیت این موضوع، تصمیم گرفتیم ادامهی این مقاله را به فاکتورها و عوامل انتخاب پمپ باد برای بکس بادی اختصاص دهیم و هر آنچه که نیاز دارید راجع به این موضوع بدانید را بازگو نماییم.
کاربرد پمپ باد برای بکس بادی
همانطور که میدانید ابزارهای بادی مانند بکس بادی برای شروع فعالیت خود نیاز به انرژی هوای فشرده دارند؛ از این رو میتوان گفت که مهمترین کاربرد پمپ باد برای بکس بادی، تأمین نیروی محرکه آن است. به غیر از این مورد اما، تنظیم سرعت و گشتاور بکس نیز از دیگر کاربردهای کمپرسور محسوب میشود. شما میتوانید با تنظیم فشار هوا، سرعت و گشتاور ابزار خود را تنظیم نموده و با توجه به نوع پیچ، سایز و میزان سفتی آن، شرایط لازم را ایجاد نمایید.
خرید انواع کمپرسور باد صنعتی از کمپرسور نوری
فاکتورهای لازم در انتخاب پمپ باد مناسب بکس بادی
برای اینکه بتوانید از کارایی و کیفیت بکس بادی خود تا حد ممکن استفاده کرده و میزان بهرهوری مجموعه خود را بالاتر ببرید، در ابتدا باید یک کمپرسور مناسب برای بکس بادی خود انتخاب کنید. برای انجام این کار بهتر است ضمن مشورت با متخصصان این حوزه، به ۴ فاکتور مهم و حیاتی دیگر نیز توجه کرده و آنها را در خرید خود لحاظ نمایید. این موارد عبارتند از:
سایز و مشخصات بکس بادی
همانطور که گفتیم وظیفه کمپرسور، تأمین انرژی برای بکس بادی است، از این رو برای خرید این دستگاه، در ابتدا باید میزان انرژی لازم برای بکس بادی از طریق عواملی چون فشار کاری، حجم هوای مصرفی، سایز و… تعیین شده و سپس برحسب نیاز، کمپرسور خریداری شود.
سایز و مشخصات کمپرسور
سایز و مشخصات کمپرسور باید متناسب با سایز بکس بادی انتخاب شوند؛ چرا که در صورت کوچکتر بودن کمپرسور (نسبت به نیاز یا سایز بکس بادی!)، انرژی لازم تأمین نشده و در صورت بزرگتر بودن کمپرسور نیز، دچار هدررفت انرژی خواهید شد. از این رو پیشنهاد میکنیم در ابتدا بکس بادی خود را خریداری کرده و سپس با توجه به میزان هوای فشرده مورد نیاز، اقدام به خرید کمپرسور نمایید.
نوع کمپرسور
از آنجایی که برای کارهای کم فشار و ساده از کمپرسور پیستونی استفاده میشود، میتوان گفت که برای بکس بادی نیز کمپرسورهای پیستونی مناسب بوده و میتواند پاسخگوی نیاز شما باشد. اما اگر دارای مجموعهای بزرگ هستید که در آن به صورت همزمان از چندین بکس بادی استفاده میشود، پیشنهاد ما به شما کمپرسور اسکرو است؛ چرا که این کمپرسورها توانایی کار به صورت مداوم را داشته و عمدتاً حجم هوای فشرده بیشتری را نیز تولید میکنند.
در نظر گرفتن فضای کاری
فضای کاری نیز از دیگر پارامترهای مهم در هنگام خرید پمپ باد برای بکس بادی محسوب میشود. به طور مثال اگر فضای کاری کوچکی دارید، بهتر است از کمپرسورهای قابل حمل یا دیواری استفاده نمایید تا فضای کمتری را اشغال نمایند. میزان صدای محیطی نیز در این زمینه از اهمیت بسزایی برخوردار است. اگر فضای کاری شما سر و صدای زیادی دارد، بهتر است انتخاب خود را میان کمپرسورهای بیصدا و سایلنت محدود کنید و از ایجاد آلودگی صوتی بیشتر جلوگیری نمایید.
بیشتر بخوانید: کمپرسور مناسب چکش و پیکور بادی
عوامل انتخاب پمپ باد بکس بادی
در قسمت قبل متوجه شدیم که انتخاب پمپ باد برای بکس بادی نیاز به دقت و توجه بسزایی داشته و حتماً نیاز به تعیین دقیق مشخصات دارد؛ اما این مشخصات دقیقاً شامل چه مواردی میشوند؟ در ادامه همراه ما باشید تا تمام ویژگیهای یک کمپرسور خوب برای بکس بادی را شرح داده و آنها را بررسی نماییم. این موارد عبارتند از:
فشار هوا
فشار هوا، یکی از مهمترین پارامتر کمپرسورها است که میتواند روی گشتاور و قدرت نهایی بکس بادی شما تأثیر بگذارد؛ از این رو پیشنهاد میکنیم که حتماً این پارامتر را با توجه به نوع بکس بادی خود انتخاب کرده و یا از میزان استاندارد آن که چیزی بین ۷۰ تا ۹۰ psi است پیروی نمایید.
حجم هوا
حجم هوا یا همان میزان هوادهی کمپرسور نیز بهتر است با توجه به استانداردهای موجود بین ۵ الی ۱۰ cfm انتخاب شود. اینچنین مطمئن خواهید بود که حجم هوای مورد نیاز بکس بادی تأمین شده و میزان کارایی یا بهرهوری آن در بالاترین حد ممکن باقی خواهد ماند.
ظرفیت مخزن
تعیین درست حجم مخزن میتواند عملکرد مداوم بکس بادی شما را تضمین کند؛ به همین دلیل بهتر است در شرایطی که به طور طولانی از بکس بادی استفاده میکنید، از مخزنهای بزرگ و در شرایطی که نیاز به استفاده همیشگی از بکس بادی ندارید، از مخزنهای کوچکتر استفاده نمایید.
نوع پمپ باد
همانطور که گفتیم برای بکس بادی از انواع کمپرسورهای موجود میتوان استفاده نمود، اما بهتر است با توجه به عواملی چون تعداد بکسهای بادی، محیط کاری، میزان هوای فشرده لازم و… نوع بکس بادی خود را انتخاب کرده و در هزینه اولیه یا جاری خود صرفه جویی نمایید.
قابلیت حمل
همانطور که میدانید کمپرسورها، دستگاههای بسیار سنگین و حجیمی محسوب میشوند، از این رو اگر قصد دارید به طور مداوم پمپ باد خود را جابجا کنید، حتماً خرید خود را محدود به کمپرسورهای چرخدار نمایید. این کمپرسورها عمدتاً به سادگی جابجا شده و امکان حمل و نقل را برای خریدار فراهم مینمایند.
برند و کیفیت
از آنجایی که تعداد برندهای موجود در بازار بسیار بالا بوده و این دستگاهها از تنوع بسزایی برخوردارند، پیشنهاد میکنیم قبل از خرید، حتماً از برندهای باکیفیت موجود اطلاع پیدا کرده و خرید خود را محدود به شرکتهای خوش آوازه و باتجربه نمایید. برای این کار میتوانید از تجربه سایر همکاران خود استفاده کنید یا از چند متخصص مشورت بگیرید.
قیمت
اصولاً قیمت پمپ باد برای بکس بادی با توجه به ویژگیهای مختلف آن چون حجم مخزن، فشار هوای خروجی، قابلیتهای مختلف کمپرسور و… تعیین میشود. به همین دلیل میتوان گفت، در هنگام خرید پمپ باد با تنوع قیمتی نسبتاً مناسبی روبرو هستید و میتوانید با توجه به بودجه خود یک گزینه مناسب و ایدهآل را انتخاب و خریداری نمایید.
بیشتر بخوانید: بهترین پمپ باد کارواش
پمپ باد نوری مناسب بکس بادی
اگر وقت گشت و گذار در بازار را ندارید و یا میخواهید مستقیماً از یک برند حرفهای و باکیفیت خرید کنید، کمپرسور نوری گزینه خوبی خواهد بود. این برند سالهاست که در این زمینه مشغول به فعالیت بوده و توانسته با تکیه بر دانش و تجربه متخصصان خود، طیف متنوعی از کمپرسورها را با بیشترین کارایی و بازدهی، طراحی و تولید نماید. از این رو توصیه میکنیم که حتماً سری به محصولات این برند زده و یک گزینه باکیفیت و مقرون به صرفه را برای بکس بادی خود تهیه کنید.
جمع بندی
از آنجایی که انتخاب یک کمپرسور مناسب و حرفهای میتواند سرعت و کیفیت بالای بکس بادی شما را تضمین کرده و بهرهوری کارگاه یا مجموعهتان را نیز افزایش دهد، تصمیم گرفتیم در این مقاله به فاکتورهای لازم برای انتخاب پمپ باد برای بکس بادی پرداخته و هر آنچه که نیاز دارید راجع به این موضوع بدانید را شرح دهیم. در آخر نیز توصیه میکنیم که حتماً به تمام نکات گفته شده توجه نمایید و از مشورت با سایر متخصصان یا خریداران کمپرسور نیز غافل نشوید.
بدون دیدگاه